2019-02-27 65 瀏覽
【飲食台】之前食過老川皇的晚餐,性價比覺得一般,估唔到今次試午餐,反而有驚喜!今次我地單點,如果大家覺得套餐既選擇夠既話,亦可以點餐,餐平好多,$166已經有4人餐,不過我地今次目標係水煮牛,又要夠咁多人食,就揀左單點HAHA.水煮牛重點介紹!真係好大盤啊,牛既份量比上次食既水煮魚仲多,價錢又唔算貴,叫左小辣,真係唔太辣,好辣者可能要叫大辣lol🌶🌶🌶 但牛肉可以再LUM D,底既芽菜食極唔完,吸哂啲辣比牛肉仲有味,不過就會愈食愈油蒜泥白肉好多蒜泥係面啊,但食落又唔算太重味,可以重味同入味少少~夫妻肺片口感爽口,但同樣地我覺得辣味唔太出紅糖糍粑糯米狀既甜品,外皮炸過,配以紅糖同黃豆粉,食落去唔太甜,外脆內軟,就算凍左都係咁好食🤤總括而言食物以川菜黎講我覺得可以再辣啲,咁食落先有火辣辣搵野飲既感覺,另外服務方面都可以再貼心啲~.店名:老川皇地址:旺角登打士街32號歐美廣場1樓
【飲食台】
水煮牛

蒜泥白肉
好多蒜泥係面啊,但食落又唔算太重味,可以重味同入味少少~

夫妻肺片
口感爽口,但同樣地我覺得辣味唔太出

紅糖糍粑

店名:老川皇