2020-10-21 108 瀏覽
人生一大樂事莫過於係享受美食,今晚又同朋友黎到呢間放題食好野LU🍔🍣🍤🍧🍹我地book左7點,準時到達,店員馬上為我地帶位~由於款式眾多不能盡錄,就簡單介紹下我同朋友各自既推介👍🏻我較為喜歡既有鐵板三色香辣牛柏葉,皇帝蟹腳壽司同埋芝麻雞翼~鐵板三色香辣牛柏葉辣度適中,幾開胃惹味,牛柏葉爽口👍🏻皇帝蟹腳壽司嘅蟹肉幾大舊,岩晒中意啖啖肉既朋友仔芝麻雞翼炸得非常好👏🏻外層既脆同芝麻既香好夾,雖然係炸物但係完全唔覺油膩而朋友就比較推薦榴槤炸彈,西京比目魚同埋羊鞍~佢話榴槤炸彈裡面既榴槤蓉勁香濃🙈 外層係類似咸水角既皮煙煙靱靱,同樣地雖然係炸但都唔會覺得油膩,佢仲encore左兩次😅平時去日本餐廳食比目魚唔平,呢度既比目魚燒得好靚,食落好滑,佢話係回本之選~仲有羊鞍表面充滿住黑椒味,羊味夠濃🙈(好彩放題勝在多選擇而且細細碟,因為佢推介嘅三樣嘢有兩樣我都唔食🙈🙈)飲品選擇多不勝數👍🏻除左有基本汽水之外,仲有好多唔同牌子啤酒,同埋比較少見嘅健康工房紙盒飲品,日本🍋CC等~埋單仲每人送一杯movenpick/Haagen Dazs/dreyers雪糕,仲要唔係普普通通既朱古力或雲尼拿味,係連Haage
我地book左7點,準時到達,店員馬上為我地帶位~
由於款式眾多不能盡錄,就簡單介紹下我同朋友各自既推介👍🏻

鐵板三色香辣牛柏葉辣度適中,幾開胃惹味,牛柏葉爽口👍🏻

皇帝蟹腳壽司嘅蟹肉幾大舊,岩晒中意啖啖肉既朋友仔

而朋友就比較推薦榴槤炸彈,西京比目魚同埋羊鞍~

仲有羊鞍表面充滿住黑椒味,羊味夠濃🙈

埋單仲每人送一杯movenpick/Haagen Dazs/dreyers雪糕,仲要唔係普普通通既朱古力或雲尼拿味,係連Haagen dazs季節限定既檸檬柚子味同埋我一向好中意既焦糖脆餅味都有,難得難得👏🏻
見到店員好忙但係執檯同跟單都好快兼有禮貌,同樣地都係好難得👍🏻
overall就係一間性價比好高嘅放題👏👏🎉🎉
2020-10-20