2021-12-29
幾年前, 我第一次到訪時係一個有室外既BBQ K BAR, 最近我都與約好朋友的聖誕大餐既dinner再來呢度先至轉營左做FINE DINING, 又有浪漫氣氛既打卡餐廳, 而且店主一見到我時都好WARM 咁為我安排左坐室外望住尖東夜景, 同埋一路都噓寒問暖咁去SERVE 我同朋友首先, 等朋友一到步, 坐低無耐就SERVE 呢個咁香甜既鮮蝦濃湯為dinner 餐湯。個MAIN- 就同朋友一齊SHARE 左個羊架同乾炒雜菌黑松露松意粉. 店主向我地誠意推介羊架,因為本身我唔食牛, 兼同女仔FRIEND 一齊食, 易SHARE D. 店主亦好熱誠向我同朋友推介既紐西蘭野生三文魚, 但係始終個意粉份量同羊架SIZE 都岩岩好, 所以唯有留返我帶老公黎先再試 (岩晒鍾意牛排紅酒同佢咁講究天然無激素食品).餐廳SERVICE, 環境我都好超乎滿意, 店主同店員都好NICE, 而且CHRISTMAS 報罝仲好靚, 個INDOOR D 佈置感覺都好岩FAMILY DAY 來食聖誕大餐同比班小朋友一齊玩同食野.