2025-06-27
以前仲係章魚無雙嘅時候已經成日幫襯,好似早幾個月開始轉咗名,不過員工都係一模一樣,試咗佢哋的黑松露味,真係好好食!一打開盒,香味撲鼻而來,令人忍唔住想立即試食。最令人驚喜係,呢啲小丸子裡面嘅章魚粒真係多到驚人,咬落去有咁濃郁嘅海鮮味,感覺真係非常新鮮。佢哋的丸子外層炸得金黃酥脆,內裡卻保持住柔軟,咬一口就能感受到熱辣辣嘅感覺,真係好舒服。黑松露的香氣亦令整個味道升華,唔單止係普通嘅章魚小丸子,而係一種獨特嘅享受。不過,唯一可惜嘅係收銀店員嘅服務態度有啲欠佳。雖然食物質素好,但店員似乎唔太熱情,感覺有啲冷漠,令我哋食嘢嘅心情有啲受影響。希望佢哋可以改善服務,因為咁好嘅食物,如果配上好嘅服務,肯定會更完美。總括來講,呢間店嘅黑松露味章魚小丸子真係值得一試,無論係味道定係質素,都讓人驚喜!如果你鍾意食章魚小丸子,記得唔好錯過呀!希望下次再去食嘅時候,服務會有改善,咁就可以盡情享受美食啦!