2018-02-14 230 瀏覽
話說三五知己想輕輕鬆鬆食個飯聽下歌, 因為實在太多選擇, 結果經同事介紹了這間試試, 反正都沒有頭緒~~上樓的一間酒吧感覺既西餐廳, 仕應大多都是外國女子, 服務有禮, 場內有分高椅或正常餐桌!場內其中時間會有LIVE 唱歌, 大家都非常享受, 但如果要傾計談心既就不合適了, 因為聲音就像你在演唱會前聽歌~雖然格調格局吸引,但略嫌環境音樂比較大,射燈有點兒刺眼.炸物拼盤炸日本甜蕃薯條 ,甜甜的 , 炸雞, 香脆可口.......香煎伊比利黑毛豬本身自己好喜愛食伊比利黑毛豬, 因為牠們都是食果實生活, 非常健康, 還有這款豬可以不用全熟透, 像牛一樣生生地食都很好味的, 這裡也做我很出色, 不論食物外觀同味道都係有花心思,而且價錢同份量都合理!帶子沙律大大粒既日本帶子配上新鮮的羅馬生菜, 帶子輕輕煎香, 質感軟滑!配埋杯啤就岩岩好了~~食物~~ 整體出色好味服務~~員工有禮環境~~燈光略為昏暗

雖然格調格局吸引,但略嫌環境音樂比較大,射燈有點兒刺眼.

炸物拼盤

香煎伊比利黑毛豬

帶子沙律
配埋杯啤就岩岩好了~~
食物~~ 整體出色好味
服務~~員工有禮