2019-08-06 68 瀏覽
今日去左南區做野 出返嚟市區就揾下野食啦 都好耐無嚟呢頭食 上openrice睇到呢間澳洲餐廳好似幾好咁 位置係正山道天橋旁邊 都幾方便揀左好耐 因爲好多字 仲有 fun facts 慢慢睇 最後同友人叫左 Iberico pork 伊比利亞黑毛豬 Unagi  donburi 鰻魚丼 同兩杯野飲舊豬肉好結實 好juicy 油香撲鼻但又不肥膩 慢煮令到肉軟而且係pink pink的 原來呢隻西班牙豬仔好巴閉 食橡木果大 唔怪得咁好食啦鰻魚成條上 同日本食果啲一樣咁好食 烤到啱啱好 啲汁唔係勁甜果隻 啲飯粒粒沾滿鰻魚汁 好味兩杯野飲就正正常常 一杯 milk chocolate 幾rich一杯  It's easy, 即係檸茶其實我對澳洲菜只係停留係outback 我個人覺得食完似澳洲扒房mix日本菜?不過無所謂啦 好食就得

兩杯野飲就正正常常

一杯 milk chocolate 幾rich

一杯  It's easy, 即係檸茶