2022-10-11 21 瀏覽
一入餐廳就見到牆邊掛滿草同花,連放餐具隔離都擺佐植物,成個環境都好放鬆好舒服,中意田園風既朋友一定要黎打卡。而且梳化位都有cushion,同朋友一齊黎傾下計一定好chill!🥳因為我同姊妹都係黎打卡為人主,所以食物叫佐唔多。Menu見到燒豬頸肉,我呢個豬頸肉控緊係要試下🤩Charred Pork Neck $88,係泰式燒豬頸肉既做法,底下有啲菜絲墊底,吸番啲油,份量岩岩好,兩個女仔share一人一塊好快已經清晒🤭,豬頸肉每片唔太厚,邊位有啲焦,更加香口好食,加埋辣汁令口感更提升!另外仲叫左果煎餃子,Japanese Dumplings $68🥟幾隻餃子加埋兩邊既芝麻醬,擺碟又係可以打卡😆脆脆既餃子皮配番林林地嘅餡料,口感好match,點埋芝麻醬仲好味,食落無咁單調!