2021-05-16 115 瀏覽
嚟呢間餐廳,通常都會食有軟殼蟹嘅沙律或意粉,又或者會食窩夫甜品。今次我兩樣都冇揀,反而選擇小食拼盤同煙三文魚意粉。😃UFO拼盤呢個小食拼盤都相當大份,有炸魷魚、雞翼、兩款香腸、肉丸同埋沙律。每款熱食即叫即整,好香口好惹味,睇熱呀!食咗一大堆肉類,好彩佢有沙律中和一下😊沙律菜夠新鮮,咬落夠爽口。🍝煙三文魚黑松露忌廉意粉賣相好靚,佢係用咗天使麵,夠哂幼滑。撈埋忌廉汁、黑松露蘑菇一齊食,仲要每一口都有蟹籽,口感更好。當然,煙三文魚好味就唔使多介紹。☕️🍊🍇香橙黑加侖子水果茶☕️🍓鮮果草莓水果茶其實佢有好多特色凍飲,不過唔想飲凍飲呢,佢都有各款花茶俾你揀。佢有小蠟燭台保持住茶嘅溫度’。記得等一陣,茶味出啲先飲,咁就更加好味😀

😃UFO拼盤

🍝煙三文魚黑松露忌廉意粉