2020-09-28 47 瀏覽
有日睇完飲食節目撩起條癮,勁想食牛扒😂一同男朋友講佢就take action帶左我黎尼間餐廳🤤一入到去燈光昏暗,有個假壁爐幾有情調🥰仲有個bar位望到調酒師尼度Menu係冇menu😮😂清一色全部人食一樣嘅嘢,會有前菜一份沙律、主菜: 牛扒,同薯條任食🤤侍應貼心問我地會唔會唔食得牛,可以改做豬🐖/前菜跟個包好好食,烤到鬆軟香口凱撒沙律加溏心蛋,好新鮮而且份量同調味適中G&T加左香檳幾特別, moo moo margarita比較甜岩女仔飲/食完前菜之後冇耐就上主菜有3款汁: pepper, chilly pepper, onion👌🏻我個人覺得chilly pepper比較特別,但其實唔點汁都夠味叫左medium rare岩岩好,牛肉淋滑,亦有烤過嘅香味整體來講係食牛扒嘅好選擇,薯條冇食晒都飽了,滿足🥰

前菜跟個包好好食,烤到鬆軟香口

凱撒沙律加溏心蛋,好新鮮而且份量同調味適中

食完前菜之後冇耐就上主菜
叫左medium rare岩岩好,牛肉淋滑,亦有烤過嘅香味

整體來講係食牛扒嘅好選擇,薯條冇食晒都飽了,滿足🥰