2022-07-30 96 瀏覽
食嘢最怕趕頭趕命, 吹水吹唔夠兩句又要趕住交枱, 呢d我就最怕㗎喇!今晚我同朋友去呢間Zucco酒吧餐廳就完全冇呢d問題嘞! 全程坐得舒適, 食得招積, 傾得得戚!😆😆😆 要吹水吹得開心, 梗唔少得嗌杯靚靚飲品! 🍹 Double Or Out $88(orange juice🍊, pineapple juice🍍, Grenadine, 7Up)好有層次感嘅一杯橙黃色mocktail, 甜中帶微酸,類似Fruit Punch, 非常容易入口!🍹 Puppy Love $88(lychee syrup, rose syrup, lime juice, cranberry juice)迷人嘅粉紅色mocktail, 類似沙冰嘅感覺, 一見傾心! 同樣酸酸甜甜, 好醒胃!今晚我哋主要order肉食... 🐷 德國咸豬手 $228好正!!! 皮夠脆, 肉夠咸香, 蘸芥末醬一流! 仲有我至鍾意嘅薯條㖭!🐷 葡萄牙豬肉腸拼盤 $1284款唔同大小嘅豬肉腸皮夠薄脆, 肉夠juicy! 份量唔少, 最啱邊飲邊食!🐷 巴馬火腿配蜜瓜 $88擺盤靚靚, 巴馬火腿散發著濃郁嘅鹹香, 配上香甜嘅蜜瓜

要吹水吹得開心, 梗唔少得嗌杯靚靚飲品!
🍹 Double Or Out $88

🍹 Puppy Love $88

今晚我哋主要order肉食...
🐷 德國咸豬手 $228

🐷 葡萄牙豬肉腸拼盤 $128

🐷 巴馬火腿配蜜瓜 $88
擺盤靚靚, 巴馬火腿散發著濃郁嘅鹹香, 配上香甜嘅蜜瓜, 係一流小食!

呢度嘅食物、環境同氣氛, 整體上都係好唔錯, 好適合同三五知己一齊嚟chill吓輕鬆吓!