2011-05-07 6 瀏覽
今日我地一行三人三代同堂咁週圍逛, 滿街都好有母親節ge feel...^^ 所以不m記不k記去左間未望餐單, 望到裝修格調好日本的, 日本意大利餐廳 RISO見到餐牌, 咪見佢店仔細細完來咩意大利食品都有,燴飯,忌廉磨菇湯~南瓜湯、主菜意粉,鳥冬, 飯 及 PIZZA、炸物、飲品和甜品十分豐富. 今日食左],橙色的飯色澤均衡 一粒粒果仁再加上,香香脆脆,口感不俗. 最最重要的不油不膩, 最岩我同MAMA. 另一主菜是 , 濃濃茄汁又健康又野味加上腸粒同清甜粟米, 又香又甜又肉感最適合阿女, 佢一個人食整碟. 勁最後甜品MANGO雪糕拌底朱古力蛋糕...口感幾得意雪糕凍的加上底層熱CAKE, 令到雪糕好快溶, 不過拌勻都好得意口感.總括一百蚊食三個人仲要成SET咁

]

另一主菜是