📍 八〇 (旺角)旺角Lunch Hour週圍都勁多人😵‍💫無意中發現呢間餐廳😆初初睇佢門面好細好似冇咩人, 但原來係假象🤣行入去先知餐廳都幾闊落👍🏻牆身係水泥磚設計🔘枱枱櫈櫈係木色🪑仲有綠色設計🌴枱與枱之間唔會太近,坐得舒服😌食物不錯😋飲品有驚喜💕👍🏻✨經典全日早餐 (單點)$128呢一個好豐富🤩🔸 雜菜沙律🔸炸薯寶🔸炒蛋🔸炒白菌🔸香草豬肉腸🔸茄汁焗豆🔸黑糖麻糬窩夫🔸焦糖香蕉咸食正常發揮🤣份量亦好多👍🏻但我主要係想食個黑糖麻糬窩夫同焦糖香蕉😝窩夫外脆內軟但麻糬位置就只有黑左既果一格大小🙈有少少唔夠滿足😅焦糖香焦層焦糖好似燒得唔夠脆🤔偏濕✨ Tiramisu Coffee Smoothie(6pm前 平日飲品半價)$56半價👉🏻$28呢個個佢唔到好好飲🤤👍🏻飲品或部有少許沙冰❄️中層有咖啡☕️ 面層有奶蓋🥛加埋一齊係tiramisu既味道😋可以因為有沙冰,有奶蓋都唔會太漏👍🏻⬇️Lunch Set⬇️$98✨蕃茄湯🍅非常濃既蕃茄湯😆好似加左勁多個蕃茄落去咁🍅🍅🍅好多維他命C🤣👍🏻但有少少似熱左既Kagome蕃茄飲品😂😅✨香煎智利三文魚意大利粉三文魚幾大件🤩煎得好香好食😋意大利麵充滿蕃茄肉🍅好
📍 八〇 (旺角)

✨經典全日早餐 (單點)$128

⬇️Lunch Set⬇️$98
✨蕃茄湯🍅

✨香煎智利三文魚意大利粉
三文魚幾大件🤩煎得好香好食😋意大利麵充滿蕃茄肉🍅好夠味👍🏻

📍 八〇 (旺角)
旺角豉油街27號地舖