2021-12-10
港式美食除咗茶餐廳就一定係車仔麵。十兄弟車仔麵 位於灣仔春園街16號地舖點餐用QR code, 有成超過50個餸揀,個個餸都只係十蚊八蚊,試多幾款都唔肉痛。 用QR code 點野食時 記得先揀好 淨餸定要埋麵,因為 如果揀左要麵,但唔點麵就唔比你落單,要出番去從頭揀過,我就豬左啦。——————————🥢紅燒鮑魚 $9- OMG ! 9蚊隻鮑魚,鮑魚好有咬口好好味👍🏻——————————🥢清甜角切蘿蔔 $9- 清甜無根——————————🥢鹵水豬大腸 $12- 又林又入味,仲清走晒腸裡面肥膏,非常讚👍🏻——————————🥢極焾豬軟骨 $12- 真係好林,成舊軟骨入晒味,仲有2大舊咁多——————————🥢香辣豬紅 $9- 好正常——————————黑豆豆漿 $13- 另外仲有正常豆漿同無糖豆漿,貼心。發現 有好多老人家唔識用QR code 點野食,姐姐好有耐心咁幫佢地點,問得好長細,比like❤️
🥢清甜角切蘿蔔 $9- 清甜無根
🥢香辣豬紅 $9- 好正常
——————————
黑豆豆漿 $13- 另外仲有正常豆漿同無糖豆漿,貼心。