2025-07-16
今日同媽咪專登去食車仔麵,一人一碗,過下口癮。整體而言,食物質素係有驚喜嘅!最值得讚係碗中嘅**豬粉腸**,真係要俾個Like!**新鮮爽口**不在話下,最重要係**處理得非常乾淨**,完全冇任何異味,食落去安心又滿足。其他自選嘅餸菜,無論係蘿蔔、豬皮定魚蛋,水準都**幾好食**,煮得入味,食材揀得唔馬虎。不過,講到價錢,就覺得**少少偏貴**咗啲。以車仔麵嚟講,性價比可以再高少少就完美喇。另外,有兩個位扣咗分:首先係對**筷子真係好難用**!夾極都夾唔穩啲麵同餸,食到有啲論盡同沮喪。其次係**食嘢嘅地方冷氣唔多夠**,尤其今日咁熱,坐耐少少就開始覺得侷促流汗,影響咗慢慢歎嘅心情。總結:餸靚、粉腸正,係碗好味嘅車仔麵,但環境舒適度同埋價錢就有改善空間。希望店家留意下餐具同冷氣啦!