2002-12-21 5 瀏覽
去奧海城買飛睇戲,唔知食乜好(One One Pasta就米攪我喇!),見呢度坐得都幾舒服,便入o左去試;感覺沒有其他食評所講咁差,仲幾抵食添!我地冇叫到個$7x o既set dinner,因為見到個display既set dinner D賣相好弱;尤其係個西冷牛扒,完全唔掂。終於,男友叫o左個焗豬扒飯;而我,叫o左個$8x 自選意粉套餐,好似食車仔麵咁,自選三種配料、自選sauce和自選意粉的種類,就叫佢做車仔意粉吧!我揀o左帶子、broccoli同雜菇,配spinach cream sauce,意粉係angel hair,味道都唔錯;至於個焗豬扒飯,好大碟,D豬扒都夠'林',味道okay。因為兩個order都係set,所以一樣有湯、甜品和餐飲;雖然個甜品幾差(o個pat話係芒果布甸o既物體只有大菜糕味),但係兩個人埋單加一後都係$18x,waitress仲醒o左張二百幾蚊o既單我地claim泊車添。其實以呢個價錢,食物o既水準當然唔可以同Sabatini、Toscana比;或帶住食Spaghetti House咁o既心態,大家會冇咁失望吧?!