2007-05-06 33 瀏覽
呢期我睇番海盜王d 碟,而海盜王3又就快上畫,所以我今晚就選擇左同男朋友去新裝修成海盜主題的沙嗲王.貪過癮,其實最想坐坐住佢地個木桶.餐廳裝修都幾有心思,一睇到個木桶就覺得好得意,男朋友幫我開門,坐后發覺幾鬆動,都幾舒服呀.食物方面我地Order左:白咖哩豬扒飯$31--------白咖哩汁有小小辣,好有香味,香茅豬扒好多汁,一d都唔"un".法國龍蝦湯$12--------龍蝦味濃烈,入哂味,男友最愛.12蚊好抵呀!脆蝦棒$19.5--------似春卷,入面包住蝦餅,炸得脆脆,入面蝦肉又有鮮味.奶油津白$25--------似屋企煮的菜,面頭有臘腸.都ok!紅爐芝士蒜香蝦$29--------一上桌巳經聞到芝士香味,一排八隻燒過的蝦,加上溶哂的芝士,真係好夾.榴槤飄雪2件$10---------凍食,好重榴槤味,好愛.服務都ok,0係咁合心意的環境下食飯,真係特別開心呀,我地下次都會再黎.

食物方面我地Order左: