2018-06-18 70 瀏覽
之前搭車成日經過見到都已經好肚餓!今日終於有機會~收工搭地鐵步行兩分鐘就到好近😍環境都係以日式簡單為主,坐得幾舒服😚從前菜開始~游魚以當熱食又可以加埋飯團同紫菜一齊食~驚喜既係同係日本食既有!得!揮!好味道🤤🤤🤤怕游魚既人只要克服到心理關口其實都好食!跟住就到串燒啦!牛舌口感好好~而且燒到恰到好處,好濃牛味😋😋其他燒物都好香口~而最怕既燒到乾真真都無出事!所有都好juicy!! 如果想同一班朋友飲下啤酒食下串燒 妮到真係諗得過!🤩今次多人可以叫多幾樣小食!如果10個like係滿分我會比20個!因為所有野都好岩我口味~溫度 質感 味道都岩岩好!最好緊係要食返啲澱粉質啦(>^ω^<)由於本人實在太喜愛食蝦蝦蟹蟹所以就算去到尾聲都阻我唔到架😠!炒飯比想像中有鑊氣同足料,所以總結今餐真係食到好飽好飽😛