🌴跑馬地渡假風餐廳 — Little Luices🌴▫️呢間餐廳Bookmark咗好耐,一直都想去!環境勁靚,今次坐咗outdoor位置可以打卡,記住睇晒全文先知食物質素係點🤣▫️🍝𝗟𝗜𝗡𝗚𝗨𝗜𝗡𝗘 𝗕𝗟𝗨𝗘 𝗦𝗪𝗜𝗠𝗠𝗘𝗥 𝗖𝗥𝗔𝗕🦀($𝟭𝟱𝟴)𝗰𝗿𝗮𝗯, 𝗴𝗮𝗿𝗹𝗶𝗰, 𝘁𝗵𝗮𝗶 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗶, 𝘄𝗵𝗶𝘁𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗲, 𝘃𝗶𝗿𝗴𝗶𝗻 𝗼𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗼𝗶𝗹嘢食麻麻哋,覺得有啲普通,意粉醬料太稀,一啲都唔掛汁,整體味道好淡🥲▫️🍕𝗕𝗨𝗧𝗖𝗛𝗘𝗥𝗦 𝗕𝗘𝗦𝗧($158)𝗴𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝘀𝗮𝘂𝘀𝗮𝗴𝗲, 𝘀𝗽𝗶𝗰𝘆 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗺𝗶, 𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿𝗼𝗻𝗶, 𝗽𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗵𝗮𝗺薄批的Pizza,食落無咩特別,感覺上好似乾爭爭咁,食完想係咁飲水▫️🍹𝗚𝗢𝗢𝗗 𝗠𝗢𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗛𝗢𝗡𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗚($𝟱𝟴)𝗯𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮, 𝗺𝗶𝘅𝗲𝗱 𝗯𝗲𝗿𝗿𝗶𝗲𝘀, 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗸 𝘆𝗼𝗴𝗵𝘂𝗿𝘁, 𝗵𝗼𝗻𝗲𝘆, 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗰𝗲呢杯嘢飲酸到爆😵無諗過咁酸..就連朋友平時鍾意飲酸嘢都覺得酸,我諗大肚婆先啱飲..🥴🤰🏻▫️🍫𝗖𝗛𝗢𝗖𝗢𝗟𝗔𝗧𝗘 𝗕𝗔𝗡𝗔𝗡𝗔🍌($𝟱𝟱)𝗶𝗰𝗲-𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺, 𝗯𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮, 𝗵𝗼𝗻𝗲
🌴跑馬地渡假風餐廳 — Little Luices🌴
▫️
🍕𝗕𝗨𝗧𝗖𝗛𝗘𝗥𝗦 𝗕𝗘𝗦𝗧($158)
▫️
🍹𝗚𝗢𝗢𝗗 𝗠𝗢𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗛𝗢𝗡𝗚 𝗞𝗢𝗡𝗚($𝟱𝟴)
▫️
🍫𝗖𝗛𝗢𝗖𝗢𝗟𝗔𝗧𝗘 𝗕𝗔𝗡𝗔𝗡𝗔🍌($𝟱𝟱)
𝗶𝗰𝗲-𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺, 𝗯𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮, 𝗵𝗼𝗻𝗲𝘆, 𝗖𝗮𝗱𝗯𝘂𝗿𝘆,𝘀 𝗰𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲
只得普通朱古力味,一啲香蕉味都冇
▫️
用餐體驗不太好呢,本身傾緊計,食到中段嘅時候,啲侍應職員甚至係洗碗嘅叔叔都係咁望住我哋..好似俾啲壓力叫我哋走咁😵‍💫🫣(因為朋友話之前有睇過網上評語,話呢一間餐廳啲店員又係會趕人走)
▫️
去到最尾我同朋友真係終於頂唔順走啦,因為outdoor位置同廁所真係好近,竟然會聞到有一浸💩味🤢🤮真係頂唔順即刻走咗..
下次都未必會再嚟食其他野,環境好靚,但係食物麻麻。