2022-11-28
適逢世界盃將至⚽️,同朋友貪得意搵咗呢間以足球為主題嘅餐廳,意外地有景又有美食!入面有個大屏幕直播住世界盃賽事,不過最令我同朋友享受嘅係分比我哋嘅卡位,非常有私隱度,傾密偈一流🤭紫薯沙律 用玻璃樽裝沙律幾有趣~小貼心嘅點係會將dressing分開上 ,方便想減油嘅小伙伴☺️南瓜湯+提子麥包南瓜湯味道都好不錯喔!清甜又唔咸~香煎三文魚柳配燒蠔忌廉汁 $208魚皮煎得非常香脆,三文魚柳肉質都好香嫩又唔油膩~伴碟嘅薯蓉有驚喜! 係帶有少少薯仔粒嘅薯蓉,牛油味十足,好好食!牛肋牌配蜜糖燒汁$198肉質都好嫩滑多肉汁,煎到啱啱好唔會痴骨,分量都比想像中多,食到我哋好滿足~同場加映香煎鵝肝!好耐冇食過鵝肝啦!佢哋煎到個表面微脆,入口即溶,呢個質素都係加48蚊,性價比好高🥰🥰總括而言成餐飯都食得我哋好滿足, 今次意外收穫呀~一定有第二次🥰🥰已經想趁世界盃期間再約多啲friend上去一齊一路睇波一路据扒!Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓
紫薯沙律
南瓜湯+提子麥包
南瓜湯味道都好不錯喔!清甜又唔咸~
香煎三文魚柳配燒蠔忌廉汁 $208
牛肋牌配蜜糖燒汁$198
Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)
旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓