🐗有日主動話想去食一間餐廳,我就跟佢去啦…點知原來係一間足球⚽️主題餐廳😂仲要係阿仙奴向嘅!⚽️嘅野我就唔多識🥲淨係識去食好西🤤🤤.🥫番茄湯配蒜蓉包🐗不停讚個蒜蓉包好出色,剛出爐咁焗得好香,少少脆點湯一流!.🐷香烤西班牙頂級橡樹果飼黑毛豬梅超級Juicy💦其實果飼嘅豬真係會食得安心D,無咁多雜質,肉質都滑D!配紫薯蓉再讚~望落唔大份,但實際啖啖肉🤤🤤.🍛冬陰功忌廉海鮮焗飯冬陰功煮成嘅忌廉汁唔會好辣,海鮮比例都幾多🦑配埋滿滿嘅芝士,外面好難食到呢個Fusion味道😋.🐥水牛城雞翼Lunch set(焗飯)+$28加配嘅開胃小食~酸辣味係standard🙆🏻‍♀️碟係足球⚽️形,好得意😆.🍹荔枝薄荷特飲推介👍🏻薄荷味唔算重,荔枝味清甜~.當日下午唔算多人,所以加咗杯特飲,傾住計咁spend咗個下午☺️發現果度幾適合飲杯嘢,有落地玻璃望到彌敦道,又有打卡位!如果係⚽️球迷應該仲開心,佢有好多精品、餐具都係足球相關系列,好有心思🥰

🥫番茄湯配蒜蓉包
🐗不停讚個蒜蓉包好出色,剛出爐咁焗得好香,少少脆點湯一流!
香烤西班牙頂級橡樹果飼黑毛豬梅

🐷香烤西班牙頂級橡樹果飼黑毛豬梅
冬陰功忌廉海鮮焗飯

🍛冬陰功忌廉海鮮焗飯
水牛城雞翼

🐥水牛城雞翼

🍹荔枝薄荷特飲
推介👍🏻薄荷味唔算重,荔枝味清甜~

水牛城雞翼
香烤西班牙頂級橡樹果飼黑毛豬梅