2019-01-15
有個朋友未食過殿大喜屋,所以我前幾日就陪佢去試下而我之前已經食過,覺得真係好正朋友唔太鍾意食刺身,我就叫自己既份量保持到水準~夠新鮮~任食池魚王正就連拖羅都係任食嫁通常放題任食都係呑拿魚,但係殿大喜屋任食既係拖羅完全係高出一個層次花之戀除左有蟹籽之外,仲有燕窩秋之精選有四款好有特色既壽司刺身我地就每款都嗌一樣試下賣相好靚,有成朵玫瑰花做裝飾!影相一流!當中既千層海膽杯我覺得係最正既呢個海膽杯係無飯既,有海膽蟹籽三文魚海带同雞蛋絲等等,好好味花雕醉鮑魚放題有任食原隻鮑魚,真係第一次見味道仲要唔差!我地不斷encore有我最愛既秋葵燒秋葵好好味麻辣酸菜魚鍋係我推薦既我見格黎個張枱嗌既蟹粥都好吸引講返個酸菜魚鍋先~麻辣味十足,d魚超級滑,食落一條骨都無芽菜都吸曬d湯汁,好正!餐廳完全保持到水準,朋友話今餐既放題越食越驚喜佢會再推薦比多d人
花之戀除左有蟹籽之外,仲有燕窩
有我最愛既秋葵燒秋葵好好味
麻辣酸菜魚鍋係我推薦既我見格黎個張枱嗌既蟹粥都好吸引