2019-05-21 832 瀏覽
去開Emax睇戲,就係入面揾間野食下喇,夜晚時段冇乜人,好多餐廳都冇開喇,見呢間仲開緊就入去食喇叫左個豬頸肉湯粉,個豬頸肉真係好高質,望落唔係好肥,但食落又有油脂爆出黎好正😋,而且份量又多,十分抵食之後叫左d小食,有蝦餅,平時出面食係一粒粒咁,佢呢度係好大塊切開左咁架喎,唔講仲以為係炸豬排😂佢炸得好香好脆,配埋個醬酸酸甜甜仲好食😊仲有唔少得要叫米紙卷,佢入面有菜,豬頸肉,好多米粉,上面仲有炸蒜粒,切到一粒粒其實可能係比你一啖食,我嘗試分開兩啖食,結果係會跌左d料出黎😂所以最好係要一啖食哂佢😋最尾我地叫埋野飲,杯海底椰冰好少見,就試下,入面有d白色既應該係果肉,好好食😊下次黎開emax 想食下特色野可以試下呢間☺️

下次黎開emax 想食下特色野可以試下呢間☺️