2018-03-30 37 瀏覽
日做夜做無停手⋯⋯夜既食飯當然要搵朋友食餐好架喇。知道旺角近排有間近野 當然要去試下喇越滿地址:旺角洗衣街11號建煌華廈地下收工當然係食欲旺盛架喇 兩個人叫左好多野好野緊係想咩都試下架喇入到去環境都幾舒服幸好我地入去既時候唔算多人可以坐得更加舒服 兩個人坐4人枱一坐底見到枱枱都有個椰青係枱 咁我地緊係都要試下喇嘩 真係好大個而且仲好好飲 飲完仲有啲椰肉食  $35抵啊!仲有另外一杯野飲就係薄荷葉青檸蘇打 呢杯野又係功大杯價錢都係$32係時候介紹下我地叫左啲咩食左啲野。。當女人見到沙律呢兩個字一定會心動 心心眼好似見完都會覺得減到肥咁 燒豬頸肉青瓜沙律$58大大碗 豬頸肉好入味 亦都好厚肉 少少咸 配埋青瓜更加fresh軟殻蟹米紙卷$48食越南野當然要食下啲越南特色食品喇 皮薄軟報蟹又大件而且仲好多菜又青瓜甜甜酸酸好開胃河內魚餅$34新鮮魚肉打造,食落都好有魚味,但如果可以食落juicy d會更佳蒜香牛柳粒飯$52雖然就大大碗但可能食開既牛柳同呢道食既牛柳粒有啲唔同,牛味比較重, 中意牛味既人可能會比較中意 整體野食錯環境又唔差而且好岩可以一路食一路傾下大家既近況。。講左咁耐我地今晚又食

日做夜做無停手⋯⋯夜既食飯當然要搵朋友食餐好架喇。

知道旺角近排有間近野 當然要去試下喇

越滿

地址:旺角洗衣街11號建煌華廈地下

收工當然係食欲旺盛架喇 兩個人叫左好多野

好野緊係想咩都試下架喇

一坐底見到枱枱都有個椰青係枱 咁我地緊係都要試下喇

係時候介紹下我地叫左啲咩食左啲野。。

燒豬頸肉青瓜沙律$58

軟殻蟹米紙卷$48

河內魚餅$34

蒜香牛柳粒飯$52

講左咁耐我地今晚又食左咁多野 成餐飯都係200幾錢 平均每人$100幾都合理啊