2009-09-25 29 瀏覽
上次黎都係一年前既事,我記得係吃扭扭批,滿足地走。今次媽媽話想吃薄餅,就去番愉景到吃。尼排廣告賣得幾恆係寬麵點點批,入到去客人九成滿,點了HSBC套餐,蕃茄湯…味道好濃,好酸,薯仔多些會好D。香茄焗薯皮…所謂香茄好少的,仲要切碎粒,嗒不到蕃茄味,賣相都幾差,淨吃唔太掂,點了沙律醬會好吃好多。吞拿魚肉腸螺絲粉…尼碟野好唔掂,份量少之餘,仲要好水下(攪勻就見到),肉腸有六塊,味道唔夠濃,要加士粉吊吊味。寬麵點點批…設計尼個批個條友,真係要拿出來打,寬麵同批完全唔夾,味道帶唔到出來,又要用芝士粉搭夠。甜奶油迷你批…唔好俾個名呃到,其實係煉奶厚批,吃完後,去茶餐廳吃煉奶多士仲好。蘋果卷伴雲尼拿汁…設計尼件野個條友可能係奇人,味覺異於常人,吃了一口,即吐,蘋果、皮、汁,三樣完全係配合唔到,帶唔到另一層次,仲有我發現蘋果變了。冰雪朱古力…都算最正常,上層忌廉,下層朱古力,杯外有一碗冰載住,杯係膠杯,傳冷功能唔夠快,等了半小時都未夠凍,冰就溶得差唔多員工好少,負責外圍員工發夢中,食物等得好耐,等了30-45分鐘先黎到,我見隔離台等了一小時先有得吃。埋單250元,這個價吃到咁垃圾既野,下次唔使再來。

蕃茄湯…味道好濃,好酸,薯仔多些會好D。

點了沙律醬會好吃好多。

埋單250元,這個價吃到咁垃圾既野,下次唔使再來。
2009-09-25