2018-10-28 131 瀏覽
是日晚餐食完日本野,同朋友諗住搵個地方坐下傾吓計咁就揀咗食糖水,附近有聰嫂同另外一間甜品舖,聰嫂係一個人都冇,另一間就坐到岀户外,其實有食開聰嫂既杏汁燉蛋白,係好好食嘅,但其他就未有試過,見隔離鋪咁多人,咁就食返 聰嫂啦,點知就出事啦,首先我朋友 距地叫左楊枝甘露同芒果西米露,兩碗都有芒果,但唔知點解有一碗係勁酸,咁我哋每個人都幫佢試吓,點知發覺原來係壞咗,個d酸吾係芒果嘅酸,不過見都食左一大半就算,另外想講下,啲員工可能太得閒,冇嘢做一個玩電話一個坐喺度用電腦,其實返緊工,點都要企一下專業少少,都吾知你係客定我係客,anyway下次外賣反我個杏汁蛋白算,免堂食