2017-04-19
食過幾次,之前排隊都照排,就因為隻生炸大雞肶,次次都好juicy又炸得啱啱好﹗不過都係之前嘅事了﹗近期呢兩個月去過兩次,感覺同食物都一次差過一次,就最後個次,隻雞肶想點呢?乾到無倫,我覺得完全係翻叮,莫講話juicy喇,D肉仲要係鞋的,D邊位仲要係咬唔開,因為燶晒了﹗伙記仲頂引,我叫咸檸七,佢轉個頭就攞支雪碧比我,咁我問個咸檸去左邊?佢答「一陣會攞黎﹗」……就係我低頭睇手機幾分鐘之間的時候,伙記就係我不知不覺間咁放低左個咸檸係枱邊,無聲無色,好靜﹗你以為伙記頂引?都未算﹗一個唔知係唔係老闆定帶位,總之帶位個位女士,由頭黑到落腳,唔止D制服,係由佢塊面開始,都算,成日鬧D伙記,我心諗....你鬧員工係咪應該行埋一邊呢?我係D員工都冇心機做啦﹗寫完了﹗其實又唔關我事,因為我唔會再去了﹗
寫完了﹗其實又唔關我事,因為我唔會再去了﹗