2022-09-20 104 瀏覽
唔係講笑,好耐無食過咁開心嘅燒肉。真心 佢嘅性價比cp值真係高 好扺食。坐入去我地見到佢而家推緊個優惠,like 咗社交平台個Po就可以半價食到佢個和牛,唔洗念我地即刻叫咗一份啦!牛肉有少少肥 但係真係入口即融,而且滿滿都係油香,肉質好嫩滑。 燒起嚟香到不得了 我建議唔好燒得太熟 個人嚟講鍾意唔好咁熟 所以我燒咗5成熟倒 效果超正。 之後我叫咗一份燒肉拼盤,擺相超吸引。天守閣造型,入面有牛,有雞,有豬,食肉獸們一定勁鍾意。 之後另外我哋叫咗一份鰻魚,呢個鰻魚真係不得了。先睇吓佢 一份兩條 係兩大條 而且仲要係超厚身 食落去啖啖肉 魚油勁香 燒果時佢哋話燒咗肉先再燒魚。不過我哋燒果時,先燒咗皮,入口會更正。燒到啱啱好 勁爽勁正。念起下次都想食多次 真心勁好食。 另外我哋仲叫咗一個清清哋嘅蟹籽沙律 🥗兩人份都勁大碗 勁多蟹籽。燒肉點都要埋個啤酒🍻個雞啱晒減肥人士食 所以點多份總結我哋覺得性價比高 而且份量都足 重點推介個鰻魚,下次去一定要再試。
唔係講笑,好耐無食過咁開心嘅燒肉。

之後另外我哋叫咗一份鰻魚,呢個鰻魚真係不得了。

燒到啱啱好 勁爽勁正。

念起下次都想食多次 真心勁好食。

燒肉點都要埋個啤酒🍻

個雞啱晒減肥人士食 所以點多份