今日好開心同屋企人去咗油麻地站附近嘅一間越南餐廳,一間餐廳主打食越南食物,好高質素,我諗響第二間越南餐廳都未有呢一種嘅味道,水準非常之高,我住旺角嘅朋友,一定要試吓食呢一間啊,好多間越南餐廳,呢一間真係好好想像,佢呢度嘅選擇好多,我哋叫咗個肥牛河粉,仲有佢個杯紅豆冰,真係好好味,出面係好甜,但係呢度好正宗,係好友椰香味,所以呢一杯嘅紅豆冰真係物超所值,而且佢仲有好特別嘅豬肉,仲有個芒果玄學蟹,都係好好食,加埋一齊真係非常一流,而且個老闆都好熱情招呼,,會好熱情咁主動介紹嘢食俾你,唔會怕叫錯嘢食,呢度嘅餐廳好有人情味,雖然舖頭簡單裝修,但係最好就係新淨,同埋好乾淨企理,所以我覺得鍾意食越南嘢嘅朋友,一定要試吓呢一間啦