一個價錢任食😲無限時台式火鍋店🤩 #馬祖無限時台灣養生涮涮鍋店 真係嫁😝,如果你可以由中午開店食到晚上關店最低價套餐都真係$298 🍲今次就的同媽媽就選左個$399 無限時任食任飲套餐(19:30前離座)所選套餐係中上價位已經有3款🐮2款豬1️⃣ 極級SRF極黑和牛肩脊肉2️⃣ 極級Prime Grade 安格斯牛3️⃣ 西班牙伊比利亞黑毛豬 4️⃣ Prime Grade 美國安格斯牛肉5️⃣ 西班牙無激素雞豬肉片仲有免費追加的火鍋配料都有超過60款,包括時日海鮮、台灣直送配料、手工丸滑、自家製餃子等湯底我地選左🐔藥膳椰子雞湯同🔥麻辣鴨血凍豆腐鴛鴦湯👍一上枱🥥椰子雞湯嘅味超香,平時鍾意食麻辣火鍋嘅媽媽都俾佢吸引住先飲番啖湯😅滋潤一下補一補先🤭媽媽平時都食得辣湯底叫咗小辣都非常香濃本身湯底原有嘅鴨血同凍豆腐,朔晒味真係越食越刺激😳唔怕🤪呢度個自助飲品區勁多解辣飲品自家製冷泡茶🫖,有黑糖冬瓜檸檬茶、愛文芒果茉莉花茶及冷泡日月潭蜜香紅茶,桂花烏龍,仙草凍,梳打水…..養生人仕隔離仲有兩個暖櫃放咗不同飲品我哋四隻不同種類🐷🐮部位肉類我哋都叫哂,4款都屬於高質👌入口嫩滑,肥瘦均勻尤其係 👏極級SRF極黑

所選套餐係中上價位已經有

5️⃣ 西班牙無激素雞豬肉片

湯底我地選左🐔藥膳椰子雞湯同🔥麻辣鴨血凍豆腐鴛鴦湯👍

唔怕🤪呢度個自助飲品區勁多解辣飲品

養生人仕隔離仲有兩個暖櫃放咗不同飲品

尤其係 👏極級SRF極黑和牛肩脊肉🥩簡單灼一灼已經很滋味,入口鬆化富油香

是日海鮮係新鮮沙白同埋小蟶子,雖然兩個都係細細隻,肉質肥美鮮甜

🐟 薄切鱔片,放湯灼幾秒,爽脆鮮甜無泥味

🥬🥒🌽蔬菜都唔少得 ,差唔多叫晒成個版面蔬菜全部都新鮮翠綠

最後結尾仲有自選雪糕或甜筒一份,大滿足 👻

無限時好處就係岩我呢d帶著小朋友👶🏻👧👦既媽媽👩,唔便急速進食🤣

不過最開心係天天B食飽就瞓左,我就可以繼續慢慢嘆🤤