2024-04-24 92 瀏覽
.依家唔係會員都可以嚟一試由陳師傅主理超高質嘅中菜! 環境優雅, 無論係Business lunch定係同屋企人/朋友一齊食飯都好啱! 午市有set menu可以揀, 晚餐就可以自己寫菜單啦; 唔知食咩好, 建議跟我當晚食嘅菜單, 絕對冇錯架啦!🥢👉🏻前菜: 海苔芝麻豆腐餅&鱘魚子鹽香凍馬友👉🏻足四兩濃湯雞煲鮑翅 ♥️ 真係好足料😍 翅夠大又軟滑, 湯底帶濃郁雞味👉🏻欖角蜜燒脆豚肉 ♥️ 咬落去外脆內嫩, 加埋獨特嘅欖角蜜燒醬, 超正👉🏻拍薑夏威黑岩鹽海東星 ♥️ 師傅先將海東星起肉, 加上手拍老薑一齊蒸, 保持魚肉鮮味嫩滑; 再加上夏威夷⿊岩鹽提鮮, 令味道更有層次!👉🏻薑蔥鮑魚滑雞煲👉🏻三十年陳皮廣東粥水浸菜苗👉🏻雲南臘肉鹹菜薑米炒香苗 ♥️ 好有鑊氣, 有鹹香得嚟又有蔬菜爽脆嘅口感💡重點係記得要加餐廳用咗四種辣椒自家製嘅滋味醬! 👉🏻香滑北海道3.6牛乳燉蛋.🔻🍽 CLUB C+📌 地址: 中環都爹利街13號樂成行M1樓.#tummysreadyatcentral #tummysreadyforchinese

依家唔係會員都可以嚟一試由陳師傅主理超高質嘅中菜!

🥢
👉🏻前菜: 海苔芝麻豆腐餅&鱘魚子鹽香凍馬友