2022-08-08
💛嘉多利餅屋·近排嘉多利真係出咗好多新包 不過佢個朱古力布甸包我未排到😂😂所以就先試左呢個蒜香奶酪包先 佢呢款都係淨係佐敦店先有既 不過佢個出爐時間我就唔係好知🙊我哋嗰日係經過聞到超香蒜蓉味 知佢新鮮出爐 所以就即刻排隊😈·蒜香奶酪包$18唔知大家睇相見唔見到 佢呢款其實係細細個嘅啫 好似一個男仔拳頭咁大到 不過其實兩個人食一個都已經好夠 始終因為佢中間都多芝士😏不過佢比我想像中有驚喜 佢個蒜蓉味食落同聞落一樣咁濃🧄而且上面仲有啲焗到脆脆地既蒜絲同芝士絲 口感好好🤤🤤之後佢中間嗰個cream cheese應該係溝咗啲乳酪 所以食落去少少酸酸地 唔會太寡或者太漏 食落去勁滿足😍不過就真係比較肥仔啲 越食越肥仔😂😂·#rbyeat#rby港式 #rbybakery #rby💛#rby佐敦·📍佐敦文苑街1-23號文英樓地下1號舖
蒜香奶酪包$18
蒜香奶酪包