人生第一篇openrice食評俾左呢個Kam野🙂唔出對唔住自己話說今日lunch time想食d local野又唔想行到街市咁遠,係中環真係唔知有咩茶記ok,求其揀間朋友就指左呢野,話唔洗排隊。我幾年前食過一次,記得係間唔好食但又未到難食既野。入到去坐低冇耐,個侍應仲一野勁大力將QR code單掉落枱,開完個網有得揀lunch ABCD但又冇講係咩item,問有冇menu但原來要自己搵柱上面塊白板睇。揀唔到食咩唯有最穩陣既瑞士雞翼餐,諗住難食極有個譜。瑞士汁唔ok似鼓汁都算,心諗是但啦預左,點知我食到第3隻雞翼feel到酸酸地,食左一半唔食啦,吉第4隻未擺入口已經聞到臭味😵‍💫😵‍💫🤮🤢係腳臭咁誇張,俾朋友聞佢都認同,仲話其實佢d雞翼都有酸味但冇臭咁誇張。於是我同侍應講隻雞翼好臭,佢話拎去廚房檢查俾人聞下,然後個reply係廚師聞唔到有味🙂勁,offer我食其他野,但因為都差唔多放完lunch hour我就話唔洗,佢再問要唔要俾返隻雞翼我,我話但你其他雞翼都係酸,佢就話唔會wor雞翼新鮮即日整😀😀然後就走開左。到我地出去埋單,收銀員工除左有long face,張單係收足正價。兩個雞翼

到我地出去埋單,收銀員工除左有long face,張單係收足正價。兩個雞翼撈公連凍飲餐盛惠$132!

絕對唔明點解咁多人黎食又貴又難食既餐廳,食譚仔都開心好多