本來父親節諗住帶老豆食好啲,openrice book左枱,一入到去得一枱食飯,估唔到朋友介紹左間伏野俾我,忍唔住食完即刻打負皮😡😡😡😡😡😡😡😡雞湯入面雞肉係「縮」又鞋,超唔新鮮,叫我老豆唔好食,我係食果下即吐,但老人家食得唔好晒緊係照食,我依家好擔心佢會腸胃炎。因為一食就知啲雞有問題🙄🙄🙄🙄🙄就諗住串燒會唔會好啲?係無既!!!啲串燒一啲都唔熱,係凍既🫠🫠啲肉都係又鞋又無味,唔講仲以為食緊香口膠,好彩係熟囉🙄🙄🙄😐😐😐😐我爸話係就咁拎肉去翻熱,完全無醃!!青木瓜沙律🥗正常啲但都係同正宗無完全關係,個汁站味怪怪地芒果沙冰一上枱好打卡呀!但無味!!!係無味!!!得個大同冰字本身諗住好伏下,個糯米飯想cut單,佢話整緊cut唔到都算咪照叫,點知條八婆仲要串我地好啦!到甜品🍧芒果勁酸,酸到盲公開眼果隻。糯米飯唔熟,入面係生既。。。。真心無下次!!!唔怪之得假日都無人食!!!最後俾錢果時問佢visa俾錢有冇服務費,佢竟然話唔知😳😳😳串串貢。。咁既質素同態度真係食到一肚氣😤😤😤😤😤

青木瓜沙律🥗正常啲但都係同正宗無完全關係,個汁站味怪怪地

2023-06-17
慶祝紀念