2021-07-18
蟹籽墨魚油炸鬼🦀新鮮炸起脆卜卜,脆卜卜嘅油炸鬼加埋墨魚滑俾想像中夾。即使擺咗一陣已經唔熱,油炸鬼仍然脆卜卜,值得一讚👍🏻椒鹽魷魚鬚🦑魷魚鬚都係熱辣辣,加埋啲椒鹽真係一流,好快比我清晒🙈招牌花膠鯊魚骨骨膠原鍋(送甘香泡飯)🦈個湯好多料,有花膠、鯊魚骨、豬手、雞腳同埋啲蘿蔔粟米🌽果然係滿滿嘅骨膠原😚而且個湯好清甜,平時唔飲湯嘅我都飲咗好多碗😆因為個湯本身好鮮甜所以啲牛肉豬肉其實都唔係好使點醬料已經好好食😋甘香泡飯🍚其實係飯焦嚟,乾乾嘅飯焦要加湯浸泡一段時間,等啲飯浸淋先可以食頂級安格斯牛頸脊🐃邊個真係不得之了地好食🤤雪花分布平均,牛肉唔會過肥。而且食落好濃嘅牛肉味,唔點醬料反而可以突出啲牛味💕💕羊肉片🐐雖然有少少羶味🤏但我都接受到🤣日本黑豚肉🐷個豬肉煮極都好淋,唔會鞋口,證明真係靚豬肉。而且豬肉味好香,一啲都唔肥秘製芝士墨魚丸🧀本身以為係流心芝士丸,點知唔係🙈不過入邊啲芝士都係半溶狀態,好正。 墨魚丸彈牙, 而且食到粒粒墨魚,證明好足料。加上濃濃嘅芝士味, 食過返尋味😝值得一提嘅係分享喜鍋社交平台專頁,即享全單8.8 折
椒鹽魷魚鬚🦑
魷魚鬚都係熱辣辣,加埋啲椒鹽真係一流,好快比我清晒🙈
招牌花膠鯊魚骨骨膠原鍋(送甘香泡飯)🦈
甘香泡飯🍚