2020-06-15
最近見到好多朋友有去呢家三文治店我又決定去湊下熱鬧食返一餐🥪本來同我一齊去既朋友見到價錢都唔太想試但經過我再三四五六七次既勸誘下都係試咗🥪🥪!哇!呢間啲三文治真係真心完全無得輸🥪雖然見到個價錢我有返咁上下期待不過食物質素仲比我預期更高🥪全部鐵板三文治變相就是烘了底😍😍🤩所以食完覺得好幸福😭❤其實我一邊食一邊就好唔捨得😭😭不停同個frd講: 無哂喇😖就快食哂喇😖但真係太好味🥪已經決定要再encore希望試多一至兩款好開心自己今日選擇咗黎呢度食三文治🥪搞到全日心情都好靚靚☺☺❤❤!-🥪大隻水手鐵板三文治套餐$91:件炸雞塊炸得好perfect❤!個炸層薄薄的所以唔會太厚夾唔到落去,雞肉都幾滑幾順口❤。塊蛋充滿蛋汁成程都好流心,我一邊食一邊漏出黎,也煎得算香❤啲菠菜葉同洋蔥比較清,中和返無咁heavy👍,另外想講,雖然圖睇唔到,但仲有啲酸青瓜夾係入面好夾個三文治啲燒烤醬,整體好好味❤🤪,下次可能要encore🤪。-🥪蝦兵蟹將鐵板三文治套餐$101嗱~你問我就真係覺得呢個係更加正🤪🤪) 他他醬混入蝦肉好特別,兩者味道非常夾❤,啲蝦肉數量都好多,又係食食下多到漏咗出黎。軟殼蟹炸得好脆,蟹入面我仲
我又決定去湊下熱鬧食返一餐🥪
本來同我一齊去既朋友見到價錢都唔太想試
但經過我再三四五六七次既勸誘下都係試咗🥪🥪!
哇!呢間啲三文治真係真心完全無得輸🥪
不停同個frd講: 無哂喇😖就快食哂喇😖
但真係太好味🥪
已經決定要再encore希望試多一至兩款
好開心自己今日選擇咗黎呢度食三文治🥪
搞到全日心情都好靚靚☺☺❤❤!
🥪大隻水手鐵板三文治套餐$91:
🥪蝦兵蟹將鐵板三文治套餐$101:
(嗱~你問我就真係覺得呢個係更加正🤪🤪) 他他醬混入蝦肉好特別,兩者味道非常夾❤,啲蝦肉數量都好多,又係食食下多到漏咗出黎。軟殼蟹炸得好脆,蟹入面我仲食到有蟹膏🤪❤,正到呢~仲有好多酸蘿蔔同洋蔥粒夾著,一大啖咬落去真係覺得好幸福🤪❤,好推薦呢set👍,必食🤪!
🥗凱撒沙律(跟餐):
本來都以為係無咩驚喜既一份普通沙律,但原來都係離不開個正字🤪🤪❤。正就正在有都算多既蟹柳條係入面,仲有另一個重點,就係啲有芝士味既薄脆片,完全諗住只係普通既玉米片,但食一啖食到芝士味真係好surprise喔🤪🤪❤!推薦鐘意沙律既你跟餐小食揀沙律🤪❤!
大隻水手鐵板三文治套餐
蝦兵蟹將鐵板三文治套餐