2020-03-09 33 瀏覽
今日同朋友心血來潮想食漢堡。除左老麥之外,都無咩方便嘅漢堡選擇。大家都係讚呢間漢堡,於是我都黎潮聖。未食到佢地嘅包就已經有點想走,因為我同朋友大約係人均每人100蚊,係觀塘黎講都算係貴婦價。佢嘅lunch set係可以揀漢堡或者沙律嘅,仲有四款薯條同一堆Coca-Cola drinks同特飲 可以另外加錢配搭。今日都多單,黎到嘅時候,前而已經有6-7張單等緊。等左大約20分仲未ready。如果你係lunchtime比較趕嘅都係去第二間食或者Whatsapp 落左單先。不過呢度有波睇,有啤酒飲,放工落黎傾雨偈,攤下抖下都唔架。推薦:- sexy chicken:啖啖肉 又多汁,當日食列一半肉汁已經流晒落個紙包裝度。個包好大,食嘅時候要小心少少,d配料會飛晒出黎。- 洋蔥圈:比加餐薯條貴少少,但好足料,好香口好脆。- 薯條:炸得好香,我果位識食嘅朋友話要炸兩次先會有呢個效果。(因為我買完熱騰騰嘅時候行左成10分鐘先列公司上樓開餐,薯條都無軟或bill油)實在係好少見。
推薦:
- 洋蔥圈:比加餐薯條貴少少,但好足料,好香口好脆。
外賣自取