2008-08-01 2 瀏覽
估唔到今日係佢第1日開將!我地2個人叫左2個SET LUNCH:三文魚螺絲粉 - d 粉好硬, 應該係正宗o既意大利果種粉, 但係味道幾好意國風情 pizza - 淨係得肉腸 + cheese - 超好味!!餐湯 (金旬忌個三文魚螺絲粉 d 粉好硬, 我地就問個manager 點解D粉咁硬, 係未煮熟定本身呢隻粉係咁 (因為我地都知正宗意大利的螺絲粉係會硬 d 同 "un" d), 佢即刻話唔好意思, 幫我地煮過! 換左碟新之後, 雖然都係硬硬地 (應該係隻粉本身質地就係咁!) , 但係D味都係幾好o既! 個manager 又係咁走埋黎問我地換左之後係咪ok, 又話會認住我地, 下次再黎一定會叫人煮淋 d 比我地! 最尾仲話少少意思打個9拆比我地! 咁o既服務態度, 就算唔好食都抵再去la!! 何況佢 d 野仲要係好味tim, 又唔貴! 呢間一定會成為我地lunch 飯堂之一!!
估唔到今日係佢第1日開將!
我地2個人叫左2個SET LUNCH:

餐湯 (金旬忌