2023-06-26
✏️ 熟螢光魷魚螢光魷魚無論生食定係煮熟食都咁好味。 佢入口有一種海水嘅鮮魚味,咬落去又有一種魷魚嘅鮮甜美味,食完後係嘴裡散發出一陣陣新鮮嘅魚味🩵✏️ 柚子左口魚 牛油蒜香赤蝦 蟹膏甜蝦 黑松露帶子我同表弟各嗌咗兩件,因為我哋太鍾意食腐皮壽司了,的確亦都主打厚厚大大的由腐皮𠄘載的壽司,每件都好鮮甜美味😋壽司其實都幾大件,都有半隻手掌咁大🫨💯‼️💯‼️✏️ 三文魚籽稻庭冷烏冬食烏冬一定要食口感煙韌,耐嚼嘅烏冬麵條。天氣咁熱更加要食個冷烏冬!滑溜得來又彈牙💯‼️✏️ 岩手串燒拼盤味道香濃,完全不辣,老少咸宜。配上生蛋黃,完完全全嘅日本風味,串燒、小食、醬料及酒類等,新鮮進口食材。啤酒都係由佢哋本公司創作的,成品通常都香口吸引🤩💯‼️✏️ BeaBea Bi-ru呢度個恐龍仔真係好可愛,天氣咁熱梗係要飲杯啤酒🍻啦🩵舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6性價比指數:🌟🌟🌟/6回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考#打卡日本菜 #中環美食#中環 #中環好去處 #支持小店 #必食
✏️ 柚子左口魚 牛油蒜香赤蝦
蟹膏甜蝦 黑松露帶子
✏️ 三文魚籽稻庭冷烏冬
✏️ 岩手串燒拼盤
味道香濃,完全不辣,老少咸宜。
啤酒都係由佢哋本公司創作的,成品通常都香口吸引🤩💯‼️
✏️ BeaBea Bi-ru
呢度個恐龍仔真係好可愛,天氣咁熱梗係要飲杯啤酒🍻啦🩵
舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考
#打卡日本菜 #中環美食
#中環 #中環好去處