2019-04-19
食過尚鮮幾次,今次竟然出咗日本a4和牛任食,而且海鮮同酒都有得任飲,超正。一黎就上個海鮮拼盤,新鮮到d海鮮係仲生的,隱約可以見到鮑魚仲旭緊。個鮑魚仲旭緊架><呢個蟹蓋好香好好食主角出場啦,你睇下d a4和牛油脂分布得幾靚,每一舊都係入口即融而且上碟上得好快,食完一轉即刻叫另一轉,唔會食唔飽。牛肉有分幾個唔同部份,當然越好食嘅部位就愈多油啦,今次主角係牛,所以無特別影其他,但係豬肉其實麻麻地,因為難燒而且有少許嘅豬肉腥味,都係建議食返牛。睇下燒個陣油花四濺,真係好香。飲品方面,有可樂、啤酒,茶類等等任飲,最令人驚喜係最後嘅雪糕竟然係movepick,呢個價錢食到呢個質素同埋野食,真係無得彈。總括黎講,呢個價錢任食有和牛食,而且仲要係好食唔係hea你嘅和牛質素,其實我都比好高分,但係呢個和牛任食嘅活動係有限定的,係呢幾個月先至有,如果想食的話,記得早少少睇定日期同mark定schedule去食啦。
個鮑魚仲旭緊架><
呢個蟹蓋好香好好食
而且上碟上得好快,食完一轉即刻叫另一轉,唔會食唔飽。
睇下燒個陣油花四濺,真係好香。