2022-06-25 563 瀏覽
🚩Oink square coffee & crepe出街食食埋埋咁多好嘢,梗係要買啲俾屋企人食!俾我發現咗係恆豐酒店後邊有間三文治專門店,佢哋嘅三文治超級足料,隻隻都圓轆轆脹卜卜😆〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈泡菜五花肉肥嘟嘟三文治 $42泡菜豬肉飯就食得多,三文治呢個配搭真係第一次食!食落雖然佢唔係熱辣辣,以為一定會好油膩,但又唔會喎~佢用嘅生菜同蕃茄都好新鮮,食落好爽口!唔似一般嘅連鎖便利店pack到梅菜咁款😵‍💫 🌈蛋沙律肥嘟嘟三文治 $32依款包平時屋企人都整得多,不過食幾多次都覺得好好食!唔好睇佢無肉,食晒成份都幾飽!呢個包返到屋企先食,都唔會話俾啲沙律整到濕,依間舖頭處理蔬菜嘅方法好好,全部都吸晒面頭嘅水先放落個包度!🌈菠蘿梳打 $34菠蘿梳打入口好香菠蘿味,甜度適中,梳打好夠氣,夏天飲真係消暑解渴!裏面仲有兩粒菠蘿肉,食得又飲得~🌈法式焦糖布甸牛奶咖啡 $38焦糖咖啡就飲得多,法式焦糖布甸咖啡真係第一次飲~佢多咗一浸奶油味係入面,雖然有焦糖喺入面、但個甜味就唔會話好高!啱晒啲唔飲得苦咖啡,又想飲啲甜甜地嘅人!
🚩Oink square coffee & crepe
🌈泡菜五花肉肥嘟嘟三文治 $42