#超級無敵海鮮拼盤+火鍋放題腦細出trip✈️ 我又可以食long lunch👻 同事話呢間餐廳嘅放題好正 夜巿座無虛席 於是我哋book午市 食呢個全日供應嘅放題-⭐️黑樺牧場和牛火鍋放題 $398/位 ⭐️-🧆鬼馬油炸鬼🧆麻辣拼盤🧆油燘筍頭盤小食選擇多 我嘅味蕾偏愛重口味😬 釀油炸鬼卜卜脆 滷水拼盤辛辣惹味-🍱三層架盛合西式層架配中式食材 中西合璧 打卡一流📸 每張枱率先奉上招牌靚料:牛小排紅白條理分明🥓 手打墨魚滑/蝦滑 仲有最靚嘅豬腩肉🐽🎼 一邊食一邊睇餐牌無限添加 都幾梳乎-🍽️北海道大元貝牡蠣海鮮拼盤只需要二人同行 同埋兩日前訂枱 可以免費食呢個材料上乘嘅拼盤 賣相更加唔使講啦 席前蒸焗30分鐘 牡蠣🦪肥美飽滿 紅蝦肉🦐爽口彈牙 大滿足呀🤩🤩-📍黑樺牛尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓
#超級無敵海鮮拼盤+火鍋放題
⭐️黑樺牧場和牛火鍋放題 $398/位 ⭐️