呢間餐廳係我期待左好耐嘅日本菜,因為佢位置唔多所以要一早book;食完之後覺得果然係非常有驚喜嘅一餐,因為食物好特別,係佢哋自己自創嘅菜式,係出邊食唔到,可以話係近期食嘅日本菜超高水準嘅一餐,每一款都好好味,冇得彈,物有所值!!首先一坐低,就送上小食「雪魚乾」,好香好脆口,好明顯就係即叫即烤,自己烤出黎嘅,一開波淨係呢個小食就已經食唔停口啦,好好食!!係等嘅期間,因為屋企人好鍾意食三文魚,所以叫咗啲三文魚壽司同蛋壽司,好新鮮好味~跟住第一道菜係刺身,包括左「吞拿魚腩,油甘魚,日式池魚他他」,平時自己唔會特別鍾意食吞拿魚,但屋企人話你一定要試呢度嘅「拖羅Toro」,食完之後真係有入口即溶嘅感覺,真係不得了!! 好彩冇錯過到!! 日式池魚他他,佢係要包住紫菜食,撈埋小小Wasabi加埋爽脆嘅紫菜,又係好好味!! 所有刺身都好新鮮~第二道菜係「生菜胡麻包三文魚壽司」,呢個壽司係冇飯包住嘅,浄係生菜包住嘅三文魚,好厚嘅三文魚,食到啖啖肉,令你可以更加真正品嘗三文魚刺身嘅鮮味~跟住係招牌菜「八十八拖羅金蛋」,呢個係必食!! 不能錯嘅菜式!! 因為係出邊冇呢個菜式,係佢哋自家創意嘅招牌菜~ 拖羅又

跟住係招牌菜「八十八拖羅金蛋」,呢個係必食!! 不能錯嘅菜式!! 因為係出邊冇呢個菜式,係佢哋自家創意嘅招牌菜~ 拖羅又係好新鮮,個蛋一定要提,佢炸度外層鬆脆,再配搭埋拖羅嘅軟林林入口即溶,口感同味道配搭都非常之一流,不得了!! 好特別好味又深刻!!

跟住係「松葉蟹黃金燒」,個蟹非常之香同新鮮有鮮味,配埋鍋巴脆脆地一齊食,非常之好味~

串燒又係我鍾意個項目,「日本和牛,豬大腸,明太子汁燒墨魚」,材料質素高,所以燒出嚟都特別好味~

最後係「和牛炒飯」,和牛好美味,啲飯炒得好香,又加少少蛋一齊炒,炒飯加蛋係絕配~

總括:呢一餐飯真係要比超級滿分,所有菜式都好impressive, 好特別有心思!! 材料好高級新鮮,食物非常之好味,真係物有所值,好滿意嘅一餐!!
雪魚乾
三文魚壽司, 蛋壽司