2019-12-20
聖誕節就來到啦~~~我哋一班朋友仔提早預祝聖誕節🎄!! 一齊出嚟食返餐好嘅! 我哋入座嗰陣專登加左88蚊做咗升級放題~~連酒都有架!!正啊正啊🥢係嘢食未到嗰陣我哋出去拎左啲甜品 明月米卷超級好味啊😋口感軟軟糯糯的~~ 入面仲包住d紅豆! 真係忍唔住食多咗幾舊啊 hahaha食放題當然有刺身架啦三文魚超級肥美 仲有阿根廷大蝦🍤 wow 🤩 真係要無限Encore啊 仲有花之戀又係必試~~ 真係食刺身同壽司都扺番哂啦!!鰻魚炒飯🍽 呢個炒到超級有鑊氣🥢🥢 一上枱已經香噴噴~~ 每一粒飯都包住鰻魚汁嘅味道~~ 最重要係米飯🍚粒粒分明~~ 好味喔芝士焗生蠔😋 對於芝士迷既我黎講一定要試架啦 呢個生蠔簡直係重芝士啊🤤🤤 鮮甜既生蠔加上濃濃既芝士絕配喔!海底生蝦刺身甜筒🍦 呢個真係估佢唔到個底竟然係甜筒哈哈 放少少飯同刺身落去真係另一番風味~~黃金魚生塔 呢個最好味嘅係佢個底啊~~底部超級脆啵啵!! 鍾意食香口野嘅朋友仔一定會狂食架 哈哈~~最後食埋雪糕🍦 真係超級飽超級滿足啊 扺食啊
最後食埋雪糕🍦 真係超級飽超級滿足啊 扺食啊