2018-02-28
已經係第二次幫襯,lunch set選擇唔太多,但梗係一款係啱食既— 有意大利飯、意粉同拉麵;坐位唔多,lunch time好易full,皆因價格親民又無加一,已包餐湯、主食同飲品,質素仲好ok喎,下次有機會都想試下dinner 甘筍薯仔湯 第一次嚟餐湯係紅菜頭,好特別又好味,而今次係甘筍薯仔,同樣好味而口感好滑身,我只係嫌佢細碗得滯,飲幾啖已經無黑松露雜菌燴飯 $68上枱已經嗅到陣陣松露香味,入口仍然濃郁,而飯質感做得非常好,唔硬亦唔軟,每粒飯都帶點creamy,所以今次我要再encore,必試之選!卡邦尼意粉 $48呢個意粉真係有驚喜,蛋漿同醬汁混合咗先煮,所以非常幼滑creamy,意粉食落特別香,而且每啖意粉餘香都會留响口腔裡面,質感方面亦恰到好處,少少煙靭最perfect,只係用煙肉煮已經好好味,必食之選!兩人共消費: $116
兩人共消費: $116