來到斗滾,可以一次過滿足想食雞煲、海鮮同打邊爐既願望首先會食鷄煲,店員同我地講要每2分鐘兜一兜, 兜4次就食得。可以揀BB辣/小辣/中辣/大辣,配料有秀珍菇同豆卜。鷄煲香味扑鼻,肉質細嫩却略有嚼頭,好惹味,同埋你會越食越有味。鷄煲係任食,但唔好食得太飽,之後會有海鮮同打邊爐跟住係海鮮盛宴,分量係按人頭來計,一人一份海鮮,款式係唔同日子會有轉變。我地當日有蒜蓉粉絲蒸扇貝、蟶子、花蜆、鮑魚、海蝦、脆肉鯇。配料有讚岐烏冬、粟米同勝瓜。海鮮鮮甜美味,表現唔差,配料味道就有d淡跟住就會飲養生燉湯(3人以上可以免費享用),like fb/ig 可以任食手切牛頸脊同埋黑豚肉。打邊爐有30款以上火鍋配料,響鈴蝦滑等等都有最後再食埋甜品椰汁雪燕,口感香甜绵滑,好滿足
來到斗滾,可以一次過滿足想食雞煲、海鮮同打邊爐既願望

最後再食埋甜品椰汁雪燕,口感香甜绵滑,好滿足