2022-11-07 59 瀏覽
小朋友好鍾意動物,無論貓貓狗狗都是愛不釋手。為咗培養柔柔嘅愛心,媽媽都努力搵#petfriendly 嘅好去處。今次依間貓貓Cafe,媽媽非常喜歡,地方乾淨企理,裝修簡潔雅致。貓貓大多是#流浪貓 ,店主收留貓貓後,貓貓有個安居之所,真係充滿愛。貓貓全部都很乖,可以和他很近距離互動,不停在你身邊經過,跳到你的餐枱,含情脈脈的對望,就是初戀的感覺。Cafe亦有board game和兒童畫板借玩,適合唔同年紀的貓奴。入場時換相機拖鞋,仲提供大膠袋將個人物品拖子安放,安排細心。座位大多是小茶几,方便同貓貓零距離接觸。平日Walk in都有位,地點方便,適合親子活動。同職員用$8買貓貓零食,價錢好平,份量都唔少,可以玩好耐。小朋友玩得好開心,又可以學習愛惜動物。平日首小時 $60/hr, 之後每小時$38/hr飲品另計,大多10至$20左右#貓之茶房#太子 弼街60號一樓

平日首小時 $60/hr, 之後每小時$38/hr
飲品另計,大多10至$20左右