2019-09-04 415 瀏覽
[🇭🇰香港- 長沙灣].CP值超高嘅隱世日式小店,Highly Recommended吉列系列!有豬扒同海鮮揀,吉列炸到脆卜卜,粉唔厚,完全冇油膩感,上到嚟仲係熱辣辣,係即叫即炸👍🏻海鮮定食有蝦,蠔同魚,三樣海鮮都新鮮;個人覺得豬扒仲正😍大大塊豬扒,啲肉有少少肥,但食落好冧冇乜筋,唔會話好肥膩,炸過都唔會變都好乾/韌,點埋酸酸甜甜嘅梅醬,肉味更出;連伴碟嘅椰菜絲都好爽口,茶碗蒸都好足料,一啲都唔hea,而飯同沙律仲係免費任添,包你食到飽!.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyatcheungshawan #tummysreadyforjapanese
[🇭🇰香港- 長沙灣]