2022-10-23 71 瀏覽
天氣涼左當然要打邊爐!今次來到旺角呢間,揀左日本黑毛和牛放題套餐😍 呢個套餐唔止有日本黑毛和牛,仲有和牛肩胛肉、嚴選Prime牛肩肉、美國三筋肉、特選牛腹肉同一口牛肉粒!個人來講就最鍾意食日本黑毛和牛,次選就係和牛肩胛肉同嚴選Prime牛肩肉😋.除左牛肉,仲有🍖阿古豬五花肉片、阿古豬梅肉片、昆布漬雞肉同特選羊卷肉!肉類都已經咁多選擇🤤 非肉類仲有海鮮拼盤😍拼盤有青口、大蝦同八爪魚!其他仲有蝦滑、杭州墨魚片、牛柏葉、牛肚、即炸午餐肉等等~.呢度係一人一鍋,唔駛爭🤪 湯底有幾款,我地就分別揀左花生沙嗲湯🥜同完熟蕃茄海老濃湯🦐!花生沙嗲湯真係好濃郁超香,仲落左椰汁,難怪咁香甜!將食材擺落去煮滾後食,唔點醬油都得,已經惹味👍🏻 蕃茄海老湯酸酸甜甜咁好開胃,將湯汁點牛肉都好夾!.出面有自助吧有更多選擇🙆🏻‍♀️ 除左有火鍋料既丸類菜類,仲有小食同甜品雪糕機,特別在仲有格仔餅機可以自制格仔餅😍 飲品除左有汽水同茶,仲有細支裝鴻福堂飲品同咖啡機~真係乜都有!.呢度環境幾舒服又乾淨,卡位夠大夠闊,又多個打邊爐既好選擇😋
呢度環境幾舒服又乾淨,卡位夠大夠闊,又多個打邊爐既好選擇😋
2022-10-18