2023-08-15
黃埔都出名多餐廳食, 呢家去黃埔方便左好多,港鐵直到,今晚約左朋友搵到間地方大,方便講秘密的餐廳🙊😆🔅季節限定香印拿破崙芭菲 ($98) 🍨呢個季節限定嘅香印拿破崙芭菲好正,仲未試過嘅人一定要黎試下, 佢嘅拿破崙酥皮鬆脆,有香印提子嘅天然果香。而且有青檸雪芭,有很清新感覺,而且非常好精緻,季節限定,要把握機會嚟一試!🔅士多啤梨乳酪抹茶芭菲 ($98) 🍨呢個士多啤梨乳酪抹茶芭菲好好食!個乳酪香滑濃郁,加埋新鮮嘅士多啤梨,味道更加鮮甜。抹茶味道唔會太濃,恰到好處。芭菲裡面仲有其他嘅配料同甜點,夠飽足又豐富。🔅炸魚薯條 ($128) 呢個炸魚薯條好正宗!魚肉多汁,外皮香脆可口。薯條都炸得恰到好處,金黃酥脆。🔅巴拿馬火腿蕃茄醬薄餅($98)🍕薄餅底脆口,餅邊焦香,配上豐富嘅蕃茄醬同多層次嘅巴拿馬火腿,味道絕佳。份量適中,容易入口。
🔅季節限定香印拿破崙芭菲 ($98) 🍨
🔅士多啤梨乳酪抹茶芭菲 ($98) 🍨
🔅炸魚薯條 ($128)
🔅巴拿馬火腿蕃茄醬薄餅($98)🍕