2019-08-13 126 瀏覽
今日去左一休度食野,哩度既食物質素令我令外相看,眼前一亮!難怪可以係競爭咁大既旺角區乞立不倒!環境大又坐得舒服,價錢又合理👍👍我都推介左比吾少朋友,個個都讚不絕口!醬油左口魚邊壽司🍣哩個單點既壽司非常高汁,我地吾食蔥可以同師傅講,帶子壽司比某知名日本店更加新鮮香甜,一啖入口既感覺令人好難忘🥰🥰油甘魚腩壽司既肥美度十足!濃濃既油脂係個口度爆出度!諗番起都想再食啊🍣🍣🍣鰻魚卷都係既燒汁岩岩好,吾會過甜,上面燒完之後好香口,一啖一啖!性價比超高👍👍飽肥又好味!一休海鮮沙律入面超多三文魚同海蝦,食極都食吾完,沙律汁另上!岩哂d減緊肥既女仔!真係好貼心!就算佢吾加沙律汁都好夠味!吾使再點汁!和牛芝士紙火鍋既和牛都係另上,超香牛味😍😍同埋第一次食紙火鍋都幾有趣,湯都吾會太咸,所有食物都值得推介比大家❤️❤️價錢合理,食物質素高,地方又好方便,吾使成日幫襯果間知名日本連鎖店!🙌🏻👍👍🙌🏻

2019-08-13